Tuinontwerp in Blaricum

Maak van uw tuin een paradijs

Blaricum staat bekend om schitterende vrijstaande huizen. Met een unieke tuin wordt de waarde van zo’n woning nog veel groter. Sinds jaren is Patrick Veenstra Tuinontwerp in Blaricum actief. We hebben samen met andere inwoners schitterende tuinen mogen ontwerpen Benieuwd hoe dat gaat? Alles over een tuin laten ontwerpen in Blaricum leest u op deze pagina.

Welke voordelen biedt een tuinontwerper in Blaricum?

Benieuwd waarom u voor een professioneel tuinontwerp moet kiezen? Aan een tuinontwerp zitten veel voordelen – meer dan u zou denken. Hieronder vatten we samen waarom klanten zo graag een samenwerking aangaan met Patrick Veenstra Tuinontwerp, en wat we ook voor u kunnen doen.

Een prachtige tuin voor een prachtig huis

Blaricum staat bekent om prachtige huizen. Waarom zou uw tuin niet net zo mooi zijn? Waarschijnlijk heeft u wel een beeld bij hoe die tuin eruit moet komen te zien. Met de expertise van Patrick Veenstra Tuinontwerp ontwerpen we samen met jullie de ideale tuin!

Genieten van de ruimte

Tuinen in Blaricum zijn doorgaans vrij ruim opgezet. Genoeg plek om toffe dingen te doen! Met ons tuinontwerp gaan we iedere vierkante meter van uw tuin optimaal benutten. Speelruimte voor kinderen, mooie bloementuinen, of een tuinhuisje; we zorgen dat u het maximale uit uw tuinontwerp in Blaricum haalt!

We verhogen de waarde van uw tuin in Blaricum

Een woning met een door Patrick Veenstra Tuinontwerp ontworpen tuin krijgt vanzelf een aanzienlijk hogere woningwaarde. Dikke winst dus als u ooit uw woning gaat verkopen, maar ook stijgt direct uw vermogen nadat de tuin is aangelegd. Een tuin laten ontwerpen kunt u dus zien als een investering in uw eigen vermogen.

Bij Patrick Veenstra Tuinontwerp maken we uw verhuizing of verbouwing relaxed

Ook in Blaricum komen er veel nieuwe inwoners bij. Het kan zijn dat de tuin van het huis dat u gekocht heeft niet echt bevalt, of er überhaupt nog geen tuin is aangelegd. Dat voegt bij aan alle stress die al bij een verhuizing of verbouwing komt kijken. Met een professioneel tuinontwerp van Patrick Veenstra Tuinontwerp hoeft u alleen aan de leuke kant te denken; het ontwerpen van uw droomtuin. De praktische indeling doen wij.

De geheimen van onze expertise

Patrick Veenstra Tuinontwerp werkt al jaren aan tuinen en we kennen alle ins en outs. Een goed tuinontwerp gaat om de kleinste details. Huiseigenaren en zelfs hoveniers zien soms die details over het hoofd. Valkuilen zien we dankzij al onze ervaring en expertise al ver van tevoren aankomen, wat een hoop teleurstelling voorkomt tijdens het realiseren van uw droomtuin.

Het ontwerpen van een tuin bij Patrick Veenstra Tuinontwerp gebeurt met uiterste precisie. Het blijft bij ons niet bij simpele schetsen op papier – we maken een uitgebreid 3D model in superrealistische software. Zo krijgt u tijdens het proces een accuraat beeld van hoe uw tuin eruit gaat zien en kunt u tussendoor bijsturen om de perfecte tuin te realiseren.

De opbrengsten en kosten van een tuinontwerper in Blaricum

Benieuwd wat een tuinontwerp in Blaricum ongeveer kost? De tuinontwerp kosten verschillen op basis van uw wensen en de gegevens van uw tuin. Denk hierbij aan afmetingen van uw tuin, wat u met de ruimte wilt doen en welke materialen ervoor nodig zijn. Voor een precieze offerte kunt u het beste contact met ons opnemen via onderstaand formulier. Wat we wel weten: een tuinontwerp is een investering. De waarde van uw woning stijgt meteen na het aanleggen van de tuin, net als uw vermogen. Daarom is het belangrijk om naast de huidige prijs ook het grote plaatje te blijven zien.

Resultaten

Hoe werkt een tuinontwerp laten maken in Blaricum?

We maken uw tuin niet zomaar – er gaat een uitgebreid proces aan vooraf. Transparantie is hierbij erg belangrijk, net als een prettige samenwerking. Hieronder vertellen we welke stappen er vooraf gaan aan een tuinontwerp in Blaricum.

 1. Bij een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we uw wensen. Dat kan snel gepland worden via een videocall. 
 2. Op basis van dit gesprek, en afgaande op foto’s en informatie over de ruimte, kunt u bij mij een initeel tuinontwerp laten maken. U blijft altijd betrokken bij het ontwerp en tussentijds kunt u bijsturen waar nodig.
  Weinig inspiratie? U kunt altijd een kijkje nemen op onze portfolio pagina, waar we tientallen voorbeelden van grote tuin ontwerpen die veel voorkomen in Blaricum, maar ook kleinere tuinonwerp voorbeelden laten zien. Wilt u even sparren over het uiteindelijke ontwerp? Dat lijkt ons leuk, dus laat het dan weten!
 3. Zo gauw het eerste 3D-ontwerp af is, delen we deze met u. Tegen deze tijd geven we tevens een indicatie van de tuinontwerp kosten. Is het ontwerp nog niet perfect? Dan gaan we lekker door met ontwerpen tot we uw droom tuinontwerp gerealiseerd hebben!
 4. Zo gauw we het eens zijn over uw tuinontwerp, kan het gerealiseerd worden. We hebben tegen deze tijd alle randzaken al geregeld, zodat we niet voor verrassingen komen te staan. Tijd om aan de slag te gaan!

Patrick Veenstra Tuinontwerp Blaricum; de tuinontwerper om uw droomtuin samen tot werkelijkheid te maken!

Benieuwd wat we precies voor u kunnen betekenen? Als ervaren tuinontwerper in Blaricum komen we samen met u tot een oplossing. We helpen u altijd graag met het realiseren van uw droomtuin ontwerp en denken graag met u mee.

Wilt u direct persoonlijk contact? Dan kan dat natuurlijk ook!
Patrick Veenstra | +31 6 37 30 13 85

  Budget voor de aanleg van de tuin

  Tuinaanleg

  Hoe heeft u ons gevonden?