Tuinontwerp Haarlem

De tuinarchitect die uw droomtuin werkelijkheid maakt!

In Haarlem een tuinontwerp laten maken? Een goed idee voor de meeste huiseigenaren. Een goede tuin voegt namelijk meer toe dan een prettige open ruimte achter het huis- een tuin is ook de plek waar u tot rust kunt komen of gezellig met vrienden buiten kunt zijn. U kunt profiteren van enorm veel voordelen van een professioneel tuinontwerp in Haarlem. Alle veelgestelde vragen over een tuin laten ontwerpen beantwoorden we op deze pagina!

Waarom een tuin laten ontwerpen in Haarlem?

Waarom zou u een professioneel tuinontwerp laten maken in Haarlem? Een tuin ontwerpen in samenwerking met Patrick Veenstra Tuinontwerp biedt voordelen voor uw woningwaarde, uw leefplezier en meer. Alle voordelen van een tuinontwerp in Haarlem leest u hieronder.

Uw droomtuin wordt werkelijkheid

U heeft vast en zeker een beeld van hoe u uw tuin ongeveer wilt hebben. Maar het is lastiger om dit zonder de juiste kennis werkelijkheid te maken. Als professionele tuinarchitect gaan we niet voor u, maar samen met u het ideale tuinontwerp realiseren. Uw ideeën komen tot bloei dankzij onze expertise met tuinontwerp.

Maximale invulling van de beschikbare ruimte

Voor kleine tuin ontwerpen geldt dat een professioneel ontwerp het maximale uit de beschikbare ruimte haalt. Ook bij onze grote tuin ontwerpen gaan we efficiënt om met alle vierkante meters, en halen we samen het maximale uit uw tuin.

Een professioneel tuinontwerp maakt het leven makkelijker

Trekt u in één van de vele Haarlemse nieuwbouwwoningen, en moet er nog veel gebeuren aan de tuin? Voordat u echt lekker kunt wonen, wilt u een tuin die aan uw wensen voldoet. Met mijn uw eigen inbreng en natuurlijk mijn hoveniersexpertise, realiseren we samen uw droomtuin – zonder dat u alles zelf moet regelen.

Minder stress na een verhuizing of verbouwing

Net verhuisd of een flinke verbouwing op de planning? Dan komt stress al gauw om de hoek kijken, zeker als u ook uw hele tuin wil verbouwen. Met mijn expertise als tuinontwerper en natuurlijk uw eigen inbreng, realiseren we samen uw droomtuin – zonder dat u zelf alles hoeft te bedenken en regelen.

Geheimpjes van een goed tuinontwerp

Dankzij mijn jarenlange ervaring kunnen wij u unieke inzichten bieden die zeker op termijn het leven veel makkelijker maken. Zo zorgen we dat aan alle details is gedacht. We gebruiken duurzame materialen en adviseren u over alles, zodat u uzelf vooral bezig kunt houden met het belangrijkste; het ontwerpen van uw droomtuin in Haarlem.

Bij Patrick Veenstra Tuinontwerp wordt een tuin niet simpelweg geschetst op papier – we maken in fotorealistische 3D-software een uitgebreide visualisatie van uw droomtuin. Natuurlijk wordt u meegenomen in iedere stap van het ontwerpproces. Uw wensen en eisen worden snel vertaald naar een uiteindelijk ontwerp, waar u een glimlach van zult krijgen!

De opbrengsten en kosten van een tuinarchitect in Haarlem

Benieuwd naar de kosten van tuinontwerp in Haarlem? Een tuinontwerp is net als zonnepanelen of een nieuwe keuken een investering voor op de lange termijn. Het kan enorm veel winst opleveren als u ooit uw woning weer gaat verkopen, en ook geniet u op korte termijn van een prachtig ontworpen tuin. Als u ooit uw woning gaat verkopen, werpen de tuinontwerp kosten al helemaal hun vruchten af. Natuurlijk verschilt de prijs van een tuinarchitect in Haarlem per woning en oppervlakte, evenals welke wensen u precies heeft. Door een gratis offerte aan te vragen kunnen we u zo goed mogelijk adviseren over de kosten van uw tuin ontwerp!

Resultaten

Hoe werkt een tuinontwerp laten maken in Haarlem?

Natuurlijk is het maken van een tuinontwerp een secuur proces. Gelukkig maar; uw tuin verdient alle aandacht. Ons proces gaat zo:

 1. Bij een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we uw wensen. Dat kan snel gepland worden via een videocall.
 2. Op basis van dit gesprek, en afgaande op foto’s en informatie over de ruimte, kunt u bij mij een initeel tuinontwerp laten maken. U blijft altijd betrokken bij het ontwerp en tussentijds kunt u bijsturen waar nodig.
  Weet u nog niet precies hoe uw ideale tuin eruit moet komen te zien? In dat geval hebben we genoeg tuinontwerp voorbeelden die uw mogelijkheden laten zien. In ons portfolio staan voorbeelden van ons tuinontwerp voor kleine tuinen, waarbij we goed gebruik maken van de ruimte. Ook tuinontwerp voorbeelden van grote tuinen kunt u vinden op onze portfolio pagina.
 3. Zo gauw het eerste 3D-ontwerp af is, delen we deze met u. Tegen deze tijd geven we tevens een indicatie van de tuinontwerp kosten. Is het ontwerp nog niet perfect? Dan gaan we lekker door met ontwerpen tot we uw droom tuinontwerp gerealiseerd hebben!
 4. Zo gauw we het eens zijn over uw tuinontwerp, kan het gerealiseerd worden. We hebben tegen deze tijd alle randzaken al geregeld, zodat we niet voor verrassingen komen te staan. Tijd om aan de slag te gaan!

Patrick Veenstra Tuinontwerp Haarlem;
De beste tuinarchitect om samen uw droomtuin tot werkelijkheid te maken!

Twijfels of vragen over wat we qua tuinontwerp voor u kunnen betekenen? Als ervaren tuinarchitect in Haarlem helpen we graag om een oplossing te vinden. We helpen u altijd graag met het realiseren van uw droomtuin ontwerp.

Wilt u direct persoonlijk contact? Dan kan dat natuurlijk ook!
Patrick Veenstra | +31 6 37 30 13 85

  Budget voor de aanleg van de tuin

  Tuinaanleg

  Hoe heeft u ons gevonden?