Tuinontwerp Heerhugowaard

Tuinontwerper voor de realisatie van uw droomtuin!

Bent u op zoek naar een tuinontwerper om uw droomtuin te realiseren? Voor woningeigenaren kan dit een enorm slimme zet zijn.  een tuin is immers meer dan alleen een stukje gras achter uw huis;  het is de plek waar uw kinderen spelen En waar u uw gasten ontvangt op warme zomerdagen. Ook levert een ontworpen tuin meerwaarde op voor uw woning. Al uw vragen over tuinontwerp beantwoorden we hieronder!

Waarom een tuin laten ontwerpen in Heerhugowaard?

Hulp nodig bij het ontwerpen van uw droomtuin? Als tuinontwerpers weten we als geen ander hoeveel waarde en ontworpen tuin kan toevoegen aan uw woning. Ook op de korte termijn wordt uw leven makkelijker en prettiger door een mooi ontworpen tuin. Hieronder leest u alle voordelen van een professioneel tuinontwerp in Heerhugowaard.

Uw droomtuin wordt eenvoudig gerealiseerd

Een tuin ontwerpen is lastiger dan u denkt. Voor de ideale tuin is kennis en ervaring nodig, Naast een visie van de mooiste tuin vanuit uw kant. Daarom werken we niet voor u, maar samen met u om uw ideale tuin te realiseren.

Meest efficiënte invulling van de ruimte

Als professionele tuin architect weten wij precies hoe we de ruimte achterin uw tuin het best kunnen benutten. Door mij in te schakelen haalt u de meeste potentie uit uw tuinruimte. Dit komt van pas bij kleine tuin ontwerpen, maar ook voor grotere tuinen kan een tuinontwerp veel meerwaarde bieden.

Een goed tuinontwerp is een investering

We weten allemaal dat een woning met een mooie tuin veel meer waard is. Uit een efficiënt ingedeelde en mooi ontworpen tuin gehaald men meer genot, en ook stijgt de waarde van uw woning. Dit biedt veel voordelen als u uw woning in de toekomst wil verkopen.

Minder stress na een verhuizing of verbouwing

Legt u uw tuin aan na een verhuizing of een verbouwing?  Dan begrijpen we dat dit veel stress kan opleveren. Als ervaren tuin ontwerpers nemen we  al deze stress bij u weg en zorgen we samen voor uw droomtuin.

Geheimpjes van het vak

Bij een tuin ontwerpen komt meer kijken dan u misschien denkt. Alle technische details worden voor u verzorgd. Dat scheelt een hoop stress en zorgt ervoor dat u zich kunt focussen op het leuke gedeelte, namelijk het ontwerpen van uw droomtuin!

Bij Patrick Veenstra Tuinontwerp wordt uw tuin niet simpelweg geschetst op papier. Er wordt in fotorealistische 3D-software een uitgebreid design gemaakt, zodat u een goed beeld heeft van hoe alles eruit komt te zien. Natuurlijk nemen we u mee in het ontwerpproces. Zo vertalen we uw wensen zo snel en precies mogelijk naar een uiteindelijk ontwerp, waar u 100% tevreden over zult zijn!

De kosten en opbrengsten van een tuinontwerper

U bent vast benieuwd wat een tuinontwerp nou precies kost. De kosten van een tuinontwerp verschillen enorm op basis van uw wensen, de grootte van uw tuin, en andere specificaties. Wat we wel kunnen vertellen is dat uw tuinontwerp op termijn zeker zijn vruchten gaat afwerpen. Wilt u uw tuinontwerp kosten precies weten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Resultaten

Hoe gaat tuin ontwerp in Heerhugowaard te werk?

Omdat iedere tuin evenveel aandacht verdient, Gaat er een uitgebreid proces vooraf. Hieronder leest u alle stappen waarmee wij uw ideale tuin realiseren.

 1. Bij een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we uw wensen. Dit kan snel gepland worden via een videocall.
 2. Op basis van dit gesprek, en natuurlijk afgaande op foto’s en informatie over de tuin, gaan we een eerste tuinontwerp maken. We betrekken u zoveel mogelijk bij het ontwerp en tussentijds kunt u bijsturen waar nodig.
  Weet u nog niet zeker Hoe uw tuin er uit moet komen te zien? Op onze portfolio pagina vindt u inspiratie voor kleine tuin ontwerpen en grote tuin ontwerpen, en kunt u zien wat er mogelijk is met een professionele tuinontwerper.
 3. Als het initiële 3D-ontwerp klaar is, laten we deze aan u zien. Ook kunnen we tegen deze tijd een indicatie geven van de prijs van het tuinontwerp. Nog niet perfect? Dan ontwerpen we lekker door tot we uw droom tuinontwerp gerealiseerd hebben!
 4. Zo gauw we precies op één lijn zitten met het ontwerp, kan de tuin gerealiseerd worden. We hebben tegen deze tijd alle randzaken al geregeld, zodat we niet voor verrassingen komen te staan. Tijd om aan de slag te gaan!

Patrick Veenstra Tuinontwerp Heerhugowaard; de beste tuinontwerper om samen uw droomtuin tot werkelijkheid te maken!

Heeft u vragen over uw tuinontwerp? Voor advies op maat vragen we u het onderstaande formulier in te vullen. Wij proberen binnen twee dagen een antwoord te sturen!

Wilt u direct persoonlijk contact? Dan kan dat natuurlijk ook!
Patrick Veenstra | +31 6 37 30 13 85

  Budget voor de aanleg van de tuin

  Tuinaanleg

  Hoe heeft u ons gevonden?