KLANT AAN HET WOORD

“Patrick heeft ons zeer goed op weg geholpen met het inrichten van de complete tuin. Zijn ontwerp zal straks een belangrijke bijdrage gaan leveren aan het geheel . Kan Patrick iedereen aanbevelen voor het ontwerp en inzicht geven m.b.t. tuinaanleg. Super !”

Marco, Valburg

“Patrick heeft een prachtig tuinontwerp voor ons gemaakt. Hierbij hebben wij duidelijk onze wensen door kunnen geven en heeft Patrick er zelf op creatieve wijze een tuinontwerp van gemaakt dat voldoet aan al onze wensen. Ook de presentatie van het tuintonwerp ziet er prachtig uit. Erg leuk om in 3D alvast door onze tuin heen te kunnen lopen. Patrick heeft bovendien zeer snel het tuinontwerp aangeleverd en communiceerde erg duidelijk. En dat ook voor een zeer goede prijs. Wij zijn dan ook erg tevreden met de werkwijze van Patrick. Absoluut een aanrader!”

“Van een hoofd vol ideeën naar een prachtig tuinontwerp. Patrick heeft ons ontzettend fijn geholpen. Hij luistert goed naar de tuin wensen en denkt goed mee. Toen wij aangaven dat we nog wat misten in het ontwerp, zijn we samen met Patrick door de tuin gelopen en visualiseerde hij direct onze ideeën. Patrick is professioneel, communiceert snel en is zeer vriendelijk. Ik ben helemaal enthousiast over het ontwerp en ik raad hem iedereen aan.”

Birgit, Wijhe

“Na aanvraag voor een tuinontwerp heeft Patrick Veenstra ons binnen korte tijd een goed en prachtig ontwerp opgeleverd. Na aangeven van onze wensen had hij direct het juiste beeld voor ogen. Na het eerste ontwerp hebben we tijdens een videogesprek nog wijzigingen besproken. Deze wijzigde hij meteen in het ontwerp, ideaal! Achteraf staat Patrick ook nog open voor vragen. Heel blij met het ontwerp en een fijne samenwerking!”

Suzanne, Amersfoort

“Via Instagram zijn wij bij Patrick Veenstra Tuinontwerp terecht gekomen. Omdat wij nog geen 3D tekeningen hadden van ons huis hebben wij de opdracht bij hem neergelegd om die totaal beleving te realiseren. Een prachtig ontwerp heeft hij gemaakt van de tuin, in en om het huis en zelfs van het interieur. Hij heeft onze verwachtingen echt overtroffen. Patrick voelde erg goed onze wensen aan. Ook het filmpje met de wandeling door de tuin en door het huis is echt een ‘Must have’ voor iedereen die gaat bouwen of gaat verbouwen. Nu kunnen we pas echt goed zien of we de juiste keuzes hebben gemaakt.”

Sindy, Bemmel

“Écht een vakman is Patrick en hij maakt in korte tijd (en na zeer goed en geduldig overleg) de mooie ideeën, afbeeldingen en filmpjes van zowel de tuin als het huis. Op alle fronten heeft hij onze verwachtingen overtroffen!”

Jaap, Nijmegen

“Een voortuin en oprit wat bij het huis past” daar moest Patrick het mee doen. Wij hadden geen idee wat mogelijk was. Hij heeft ons verrast door steentjes en grote tegels met elkaar te combineren, houten elementen vanuit het huis in de voortuin terug te laten komen en een paar mooie bomen in de voortuin te plaatsen. Ook over de schutting was nagedacht. Aanpassingen waren binnen no time doorgevoerd. Prettig en professioneel, leuk contact en supersnel. Een echte aanrader!!!”

Jody, Meppel

“Wij hebben bij Patrick een ontwerp laten maken voor onze nieuwbouwtuin. We hadden wel al een idee maar Patrick maakt alles visueel en denkt heel goed mee. Hij komt met advies en nieuwe inzichten, we zijn blij verrast! Ook hebben we via Patrick 2 hoveniers aangeschreven voor een offerte. Naast een prachtig 3D ontwerp krijg je ook een 2D ontwerp met alle maten. Wij hebben ook nog een 3D animatie afgenomen waarbij je echt door de tuin kan ”wandelen”. Patrick bedankt en we houden contact!”

Shaney & Astrid, Heemstede

“Patrick heeft voor ons een mooi en origineel tuinontwerp gemaakt dat perfect bij het huis past. We waren meteen erg enthousiast. De kleine aanpassingen werden snel verricht. Communicatie verloopt gemakkelijk en snel. Een aanrader!”

Jildou, Leek

“Prettige communicatie. Het was even zoeken in het begin naar een goed plan door vele ideeën van onze kant maar Patrick heeft dit goed weten te bundelen en het ‘op papier’ kunnen zetten. Al met al erg blij met het eindresultaat en concreet plan waarmee we aan de slag kunnen.”

Maureen, Rijnsburg

“Prachtige ontwerpen ontvangen! Patrick heeft onze wensen goed weten te visualiseren en ons een hele andere kijk op de tuin weten te geven. Snelle communicatie & aanpassingen zijn totaal geen probleem. Kortom, goede service én een echte aanrader!”

Ryanne & Matthijs, Wildervank

“Patrick heeft ons goed geholpen. Ook bij elke verandering die ik wou, was dat telkens geen probleem. We hebben zo een realistisch beeld gekregen van hoe onze tuin er uit komt te zien. We kunnen Patrick zeker aanbevelen!”

Anneke, Urk

“Prachtige ontwerpen ontvangen! Het contact met Patrick was heel goed. We kregen heel snel reactie op onze verzoeken, kortom; een aanrader!”

Denise & Iris, Assen

“Patrick heeft voor mij een tuin ontworpen voor een aankomend project. De visie die hij heeft op het ontwerp van een tuin sluit perfect aan op ons bedrijf. Patrick is een aanrader op ieder vlak, heeft kennis van zaken en een goed kijk op de realiteit wat de klant aanvraagt. Wij hopen op een goede en lange samenwerking in de aankomende projecten.”

Mark, Amberboom Tuinen, Hendrik-Ido-Ambacht

“We hebben een heel mooi ontwerp gekregen voor een goede prijs. We wilden nog iets aan laten passen en dat was geen probleem. Kreeg steeds snel en goed antwoord op mijn vragen. Ik kan dit bedrijf echt aanraden!”

Sanne, Zwolle