Tuinontwerp laten maken in Leeuwarden

De tuinontwerper die uw droomtuin waar kan maken!

Een tuinontwerp in Leeuwarden laten maken heeft vele voordelen zo kan het de waarde van uw woning verhogen en natuurlijk ook uw woonplezier enorm vergroten. En tuin is immers meer dan een extensie van uw woning. Het is de plek waar uw kinderen groot worden en waar u gezellig met de hele familie kunt barbecueën. Alles over een tuinontwerp in Leeuwarden leest u op deze pagina.

Waarom een tuin laten ontwerpen in Leeuwarden?

Twijfelt u nog over het nut van een professionele tuinontwerper? Er zijn veel voordelen aan een tuin laten ontwerpen door een tuinontwerper in Leeuwarden. Uw tuin, uw leven en uw woning worden snel verrijkt door een professioneel tuinontwerp. Benieuwd naar alle voordelen? Die leest u hieronder!

Uw visie wordt eenvoudig gerealiseerd

Waarschijnlijk weet u wel ongeveer hoe een droomtuin eruit moet komen te zien. Maar hoe u dit moet realiseren is veel lastiger. Als professioneel tuinontwerper gaan we niet voor u, maar samen met u zitten om het ideale tuinontwerp te maken voor uw woning in Leeuwarden. Zo komt uw visie tot leven dankzij onze expertise.

Efficiënt omgaan met de beschikbare ruimte

Naast dat uw droomtuin wordt gerealiseerd Door mijn ervaring en expertise, zorgt een professioneel tuinontwerp voor een ideale invulling van alle beschikbare ruimte. Op deze manier wordt iedere vierkante centimeter van uw achtertuin optimaal benut. Dit verhoogt de waarde van uw woning, en zorgt tevens voor nog meer tuinplezier.

Een investering in uw woning

Net als investeren in bijvoorbeeld een keuken of zonnepanelen, is investeren in een mooie tuin een slimme zet voor de toekomst. Uw woningwaarde stijgt enorm, doordat uw tuin er aantrekkelijker uitziet en efficiënter omspringt met de ruimte.

Minder stress na een verhuizing of verbouwing

Bij een verhuizing of een verbouwing komt vaak al genoeg stress om de hoek kijken. Deze stress kunnen wij verminderen door uw tuin design volledig uit handen te nemen. Wij letten op alle details en zorgen ervoor dat u niks over het hoofd ziet, waardoor u zich bezig kunt houden met wat belangrijk is; namelijk het ontwerpen van uw droomtuin.

Details en inzicht

Bij mensen die hun eigen tuin ontwerpen, worden vaak kleine details over het hoofd gezien. Zo is de wifi-verbinding vaak minder goed in een uithuisje achterin de tuin, en zijn niet alle materialen geschikt voor een overkapping. Al dit soort details worden door ons meegenomen in het uiteindelijke ontwerp.

Bij Patrick Veenstra Tuinontwerp wordt uw tuin niet simpelweg geschetst op papier – Er wordt voor u in fotorealistische 3D-software een uitgebreid design gemaakt zodat u een goed beeld heeft van hoe alles eruit komt te zien. Natuurlijk nemen we u mee in het ontwerpproces. Zo vertalen we uw wensen zo snel en precies mogelijk naar een uiteindelijk ontwerp, waar u 100% tevreden over zult zijn!

De kosten en opbrengsten van een tuinontwerper

Wat kost een tuinontwerp in Leeuwarden precies? Een logische vraag. De kosten van een tuinontwerp verschillen enorm, bijvoorbeeld op basis van hoe groot uw tuin is en wat u van plan bent in de tuin te verwerken. We kunnen u wel vertellen wat het u oplevert: een enorme stijging in uw woningwaarde en uw wooncomfort Voor de precieze kosten kunt u het contactformulier hieronder invullen. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een gratis offerte op maat.

Resultaten

Hoe gaat tuin ontwerp in Leeuwarden te werk?

Er gaat een uitgebreid proces vooraf aan een tuin ontwerpen, omdat we alleen op die manier uw tevredenheid kunnen garanderen. U bent vast benieuwd hoe dit proces eruit ziet. Hieronder leest u 4 stappen die wij standaard toepassen bij het ontwerpen van uw tuin.

 1. Bij een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we uw wensen. Dit kan snel gepland worden via een videocall.
 2. Op basis van dit gesprek, en natuurlijk afgaande op foto’s en informatie over de tuin, gaan we een eerste tuinontwerp maken. We betrekken u zoveel mogelijk bij het ontwerp en tussentijds kunt u bijsturen waar nodig.
  Het kan natuurlijk zo zijn dat u niet zeker weet hoe u uw tuin wilt indelen. In dat geval kunt u een kijkje nemen op onze portfolio pagina. Daar vind je inspiratie voor kleine tuin ontwerpen en grote tuin ontwerpen, en kunt u op die manier beter bepalen hoe u uw tuin wilt indelen.
 3. Als het initiële 3D-ontwerp klaar is, laten we deze aan u zien. Ook kunnen we tegen deze tijd een indicatie geven van de prijs van het tuinontwerp. Nog niet perfect? Dan ontwerpen we lekker door tot we uw droom tuinontwerp gerealiseerd hebben!
 4. Zo gauw we precies op één lijn zitten met het ontwerp, kan de tuin gerealiseerd worden. We hebben tegen deze tijd alle randzaken al geregeld, zodat we niet voor verrassingen komen te staan. Tijd om aan de slag te gaan!

Patrick Veenstra Tuinontwerp Leeuwarden; de beste tuinontwerper om samen uw droomtuin tot werkelijkheid te maken!

Ik kan het me voorstellen als u vragen heeft over tuinontwerp in Leeuwarden. Via het onderstaande contactformulier kunt u uw vraag aan mij stellen. Met al onze expertise gaan we ons best doen om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden!

Wilt u direct persoonlijk contact? Dan kan dat natuurlijk ook!
Patrick Veenstra | +31 6 37 30 13 85

  Budget voor de aanleg van de tuin

  Tuinaanleg

  Hoe heeft u ons gevonden?