Tuinontwerper in Lelystad

Voor het mooiste tuinontwerp van de stad

Als ervaren tuinontwerper weten we bij Patrick Veenstra Tuinontwerp als geen ander hoe belangrijk een tuin is voor een gezin. Een tuin is meer dan een extensie van de woning – het is voor velen de plek waar ze leren lopen, gezellig barbecueën of met kinderen uit de buurt gaan spelen. Met een professioneel tuinontwerp wordt dit allemaal zoveel prettiger! Alle informatie over het laten ontwerpen van uw tuin in Lelystad leest u op deze pagina.

De voordelen van een tuin ontwerpen in Lelystad

Wat is precies het voordeel van een tuin ontwerpen? In Lelystad staan veel vrijstaande woningen met een ruime achtertuin. Voor huiseigenaren is een door Patrick Veenstra Tuinontwerp vormgegeven tuin niet alleen heel prettig wonen; het is een slimme manier om de woningwaarde op te krikken en zorgt uiteindelijk alleen maar voor voordelen. Alle voordelen van een tuinontwerp laten maken in Lelystad leest u hieronder.

Uw ideale tuin wordt door ons eenvoudig gerealiseerd

De meeste mensen hebben wel een idee van hoe hun tuin er – ongeveer dan – uit moet komen te zien. In de praktijk is het echter lastiger om die ideeën om te zetten naar een functionele tuin. Dit proces is onze specialiteit bij Patrick Veenstra Tuinontwerp. Wij verwerken uw ideeën en wensen naar een gedetailleerd 3D-ontwerp waarbij de hovenier straks precies weet wat er moet gebeuren, zodat uw droomtuin zo snel mogelijk werkelijkheid wordt gemaakt.

Maximaal gebruik maken van de ruimte

Juist ook voor kleinere tuinen kan een professionele tuinontwerper veel meerwaarde bieden. We weten zo veel mogelijk waarde uit de beschikbare ruimte te halen, zodat u het maximale uit uw tuin haalt en tegelijkertijd ruimtelijk kunt leven.

Een tuinontwerp is een investering in uw woningwaarde

Net als investeren in bijvoorbeeld een keuken of zonnepanelen, is investeren in een tuin een slimme zet voor uw woningwaarde. Uw woningwaarde stijgt enorm wanneer uw tuin door ons ontworpen is, en efficiënter is ingedeeld wat betreft de ruimte.

We nemen stress weg bij uw verhuizing of verbouwing

Het aanleggen van een nieuwe tuin kan lang duren, zeker midden in een verhuizing of verbouwing. Tegenslagen door gebrekkig ontwerp zijn dan niet prettig en leveren vaak stress op. Een door professionals goed doordacht tuinontwerp zorgt voor een duidelijk plan, waarbij niets over het hoofd wordt gezien en de hoveniers de tuin zo snel mogelijk af hebben. Meer woongenot, minder stress!

Details en inzicht

Bij het ontwerpen van een tuin komen veel details om de hoek kijken waar u misschien niet snel aan denkt. Is het WiFi-bereik in het tuinhuisje goed genoeg? En welke materialen zijn geschikt voor een overkapping achter het huis? Door jarenlange ervaring en expertise wordt door ons aan alles gedacht en zien we niks over het hoofd.

Bij Patrick Veenstra Tuinontwerp wordt uw tuin niet simpelweg geschetst op papier – Er wordt een schets gemaakt in fotorealistische 3D-software, zodat u een accuraat beeld heeft van hoe uw tuin eruit komt te zien. Natuurlijk bieden we regelmatig updates tijdens het ontwerpproces, en geven we alle ruimte om feedback te geven. Zo vertalen we uw wensen zo precies mogelijk naar een uiteindelijk ontwerp, waar u 100% tevreden over zult zijn!

De kosten van een tuinontwerp in Lelystad

Als u op zoek bent naar een goed tuinontwerp in Lelystad kunnen we het ons voorstellen dat u benieuwd bent naar de kosten. Tuinen ontwerpen is een breed begrip. De prijs is afhankelijk van de grootte van de tuin, welke materialen er nodig zijn en hoeveel er precies moet gebeuren. Via het onderstaande formulier bieden we een gratis offerte, waarna we een prijsindicatie kunnen geven van het ontwerp.

Resultaten

Hoe gaat tuin ontwerp in Lelystad precies in z’n werk?

Er gaat een uitgebreid proces vooraf aan een tuin ontwerpen, omdat we alleen op die manier uw tevredenheid kunnen garanderen. U bent vast benieuwd hoe dit proces eruit ziet. Hieronder leest u 4 stappen die wij standaard toepassen bij het ontwerpen van uw tuin.

 1. Bij een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we uw wensen. Dit kan snel gepland worden via een videocall.
 2. Op basis van dit gesprek, en natuurlijk afgaande op foto’s en informatie over de tuin, gaan we een eerste tuinontwerp maken. We betrekken u zoveel mogelijk bij het ontwerp en tussentijds kunt u bijsturen waar nodig.
  Misschien heeft u voor we een ontwerp gaan bespreken eerst wat inspiratie nodig. Wat is er allemaal mogelijk met de expertise van Patrick Veenstra Tuinontwerp? Voorbeelden van onze tuin ontwerpen vindt u hieronder.
 3. Als het initiële 3D-ontwerp klaar is, laten we deze aan u zien. Ook kunnen we tegen deze tijd een indicatie geven van de prijs van het tuinontwerp. Nog niet perfect? Dan ontwerpen we lekker door tot we uw droom tuinontwerp gerealiseerd hebben!
 4. Zo gauw we precies op één lijn zitten met het ontwerp, kan de tuin gerealiseerd worden. We hebben tegen deze tijd alle randzaken al geregeld, zodat we niet voor verrassingen komen te staan. Tijd om aan de slag te gaan!

Patrick Veenstra Tuinontwerp in Lelystad; laten we samen uw droomtuin ontwerpen!

Is er iets nog niet duidelijk? Komen er vragen of twijfels boven over uw tuinontwerp? We helpen u graag aan wat meer zekerheid. Via het onderstaande formulier zijn we altijd bereikbaar voor informatie.

Wilt u direct persoonlijk contact? Dan kan dat natuurlijk ook!
Patrick Veenstra | +31 6 37 30 13 85

  Budget voor de aanleg van de tuin

  Tuinaanleg

  Hoe heeft u ons gevonden?