Tuinontwerp Maastricht

Tuinontwerper voor de realisatie van uw droomtuin!

Op zoek naar een goede tuinontwerper in Maastricht? Dat is een goed idee voor iedere huiseigenaar. Uw tuin is meer dan een stuk gras achter ‘t huis; het is waar u tot rust kunt komen, waar uw kinderen groot worden en waar u een gezellige barbecue organiseert. Met een prachtig tuinontwerp geeft u uw woningwaarde, maar ook uw leefplezier een flinke boost. Een tuin ontwerp laten maken in Maastricht is dus een goed idee, zeker met het oog op de toekomst. Interesse in een tuinontwerp laten maken in Maastricht? Lees verder voor alle informatie!

Waarom kiezen voor een tuinontwerper in Maastricht?

Wat kan Patrick Veenstra Tuinontwerp voor u doen? Een tuin ontwerpen samen met onze ervaren tuinontwerpers brengt veel voordelen met zich mee. Uw leven en uw woning worden verrijkt door een professioneel tuinontwerp. Alle redenen om voor een tuinontwerper in Maastricht te kiezen leest u hieronder.

Uw droomtuin komt snel en makkelijk tot leven

Iedereen heeft wel een beeld van zijn of haar perfecte tuin. Het is onze expertise om deze ideeën zo snel mogelijk om te zetten in een ontwerp dat precies aansluit bij uw wensen. Dat doen we niet voor u, maar samen met u zodat we zeker weten dat u tevreden gaat zijn over het uiteindeindelijke ontwerp.

Een zo efficiënt mogelijke invulling van alle ruimte

Bij zowel grote als kleine tuin ontwerpen is het belangrijk om zoveel mogelijk waarde uit de ruimte te halen. Een ruim opgestelde tuin geeft een vrij gevoel, maar meer functionaliteit is ook fijn. De balans hiertussen vinden is onze specialiteit. Wij zorgen voor een perfect ingerichte tuin die alles biedt wat u nodig heeft.

Een tuinontwerp laten maken is een investering

De waarde van woningen met een op maat ontworpen tuin stijgt enorm. Als u in de verre toekomst uw woning verkoopt zal deze meer waard zijn, waardoor ook nu al uw vermogen flink stijgt. Tuurlijk – prettig wonen is het voornaamste doel, maar een tuinontwerp laten maken kan zeker lucratief zijn op de lange termijn!

Rust en zekerheid

Het aanleggen van een tuin kan stressvol zijn, zeker als u hier geen ervaring mee heeft. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij sneller en makkelijker uw tuin ontwerpen. Dit biedt rust en zekerheid, doordat er over uw tuinontwerp tot in de details is nagedacht.

Geheimpjes van het vak

Dankzij jarenlange ervaring en expertise zien we alle valkuilen van tuinontwerp al ver van tevoren aankomen. Dit bespaart een hoop gedoe en ellende en zorgt voor een soepele en snelle realisatie van al uw tuinwensen.

Bij Patrick Veenstra Tuinontwerp wordt uw tuin niet alleen geschetst op papier – in geavanceerde 3D-software wordt een uitgebreid design gemaakt van uw toekomstige tuin. Tussendoor geven we updates van alles wat we doen en vragen we uw feedback. Zo vertalen we uw wensen zo snel en precies mogelijk naar een uiteindelijk ontwerp, waar u 100% tevreden over zult zijn!

De kosten en opbrengsten van een tuinontwerper

Wat kost het eigenlijk om een tuinontwerp te laten ontwerpen? De kosten van tuinontwerp verschillen enorm per woning, ruimte en uw persoonlijke wensen. Wat we u wel kunnen vertellen is dat de tuinontwerp kosten een investering zijn in uw woning, vergelijkbaar met een nieuwe keuken of een aanbouw achter het huis. Het verhoogt de waarde van uw woning en levert op termijn juist winst op. Hieronder kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen als u de precieze prijs van uw tuinontwerp in Maastricht wilt weten.

Resultaten

Tuin ontwerp in Maastricht – hoe pakken we het aan?

Bij Patrick Veenstra Tuinontwerp gaat een uitgebreid proces vooraf aan het ontwerpen van een prachtige tuin. Dat is omdat we ook van uw tuin een magische plek willen maken. Het proces bestaat uit vier stappen:

 1. Bij een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we uw wensen. Dat kan snel gepland worden via een videocall.
 2. Op basis van dit gesprek, en afgaande op informatie over uw tuin, gaan we een eerste tuinontwerp maken. We betrekken u zoveel mogelijk bij het ontwerp en tussentijds kunt u waar nodig bijsturen om het ontwerp te optimaliseren.
  Bent u nog niet uit over het uiteindelijke ontwerp van uw tuin? Geen probleem! Voor inspiratie voor kleine tuinontwerpen, maar ook een tuinontwerp voor grotere tuinen kunt u terecht op onze inspiratiepagina. Neem ook zeker contact op als u meer wilt weten over de mogelijkheden van tuinontwerp in Maastricht.
 3. Als het initiële 3D-ontwerp klaar is, laten we deze aan u zien. Ook kunnen we tegen deze tijd een indicatie geven van de prijs van het tuinontwerp. Nog niet perfect? Dan ontwerpen we lekker door tot we uw droom tuinontwerp gerealiseerd hebben!
 4. Zo gauw we precies op één lijn zitten met het ontwerp, kan de tuin gerealiseerd worden. We hebben tegen deze tijd alle randzaken al geregeld, zodat we niet voor verrassingen komen te staan. Tijd om aan de slag te gaan!

Patrick Veenstra Tuinontwerp in Maastricht; samen zorgen we voor uw droomtuin

Benieuwd naar de mogelijkheden of is er iets nog niet duidelijk? Voor vragen over uw tuinontwerp kunt u terecht op onze contactpagina. Wij doen ons best om al uw vragen zo  snel mogelijk te beantwoorden.

Wilt u direct persoonlijk contact? Dan kan dat natuurlijk ook!
Patrick Veenstra | +31 6 37 30 13 85

  Budget voor de aanleg van de tuin

  Tuinaanleg

  Hoe heeft u ons gevonden?