Tuin laten ontwerpen in Middelburg

Voor het mooiste tuinontwerp van de stad

Op zoek naar een passend tuinontwerp voor uw woning in Middelburg? Een tuin is voor veel gezinnen de plek waar ze leren lopen, barbecueën met de hele buurt, of waar uw kinderen zichzelf kunnen ontdekken. Met een tuinontwerp van een expert wordt het leven zo veel fijner! Alle informatie over onze tuinontwerper in Middelburg leest u hier.

De voordelen van een tuin ontwerpen in Middelburg

Welke voordelen zitten er in een tuin laten ontwerpen? Middelburg kent vele vrijstaande woningen met een ruime achter- of voortuin. Voor de eigenaren van deze woningen is een door Patrick Veenstra Tuinontwerp vormgegeven tuin niet alleen heel prettig wonen; het is een slimme manier om de woningwaarde te vergroten en zorgt uiteindelijk alleen maar voor voordelen. Welke voordelen dat zijn leest u hieronder!

Uw ideale tuin, onze expertise

Heeft u al een idee van hoe uw tuin er precies uit moet komen te zien? Top! Uw eigen visie is enorm belangrijk; het is ten slotte uw tuin. Maar u heeft vast gemerkt dat een tuin ontwerpen met alles erop en eraan, geen makkie is. Als ervaren tuinontwerpers hebben wij de expertise om uw ideeën en dromen waar te maken. We verwerken dit alles in een definitief tuinontwerp, die we samen met u realiseren.

Maximaal gebruik maken van de ruimte

Juist voor kleinere tuinen kan een professioneel tuinontwerp meerwaarde bieden, omdat we precies weten hoe we zo veel mogelijk waarde uit alle vierkante meters kunnen halen. Zo haalt u het maximale uit uw tuin, en houdt u ruimte over om in te leven.

Een tuinontwerp als investering

Net als investeren in een keuken of zonnepanelen op het dak, is een tuinontwerp aanschaffen een slimme zet voor uw woningwaarde. Uw woningwaarde stijgt enorm wanneer uw droomtuin er dadelijk staat, en efficiënter is ingedeeld wat betreft de ruimte.

Een professioneel tuinontwerp biedt zekerheid

Het aanleggen van een nieuwe tuin is lastiger dan vaak wordt gedacht. Tegenslagen door gebrekkig ontwerp leveren soms stress en frustraties op, net op momenten dat het niet uitkomt. Een door professionals ontworpen tuin komt met een duidelijk plan, waarbij niets over het hoofd wordt gezien en de hoveniers de tuin zo snel mogelijk af kunnen hebben. Meer woongenot en dus minder stress tijdens het maken van uw droomtuin!

Vakkundigheid gaat om details

Bij een tuin ontwerpen komen bepaalde details kijken. Deze zien veel mensen over het hoofd bij het ontwerpen van hun tuin. Wij houden door onze jarenlange ervaring overal rekening mee en zorgen voor een soepel verloop, van uw fantasie tot uw tuin.

Bij Patrick Veenstra Tuinontwerp maken we niet zomaar een schets. Er wordt een uitgebreid ontwerp gemaakt in fotorealistische 3D-software. Daarmee krijgt u een duidelijk beeld van hoe uw tuin eruit komt te zien. We bieden regelmatig updates tijdens het ontwerpproces, en geven we alle ruimte om feedback te geven. Alleen zo vertalen we uw wensen zo goed mogelijk naar een uiteindelijk ontwerp, waar u 100% tevreden over zult zijn!

De kosten van een tuinontwerp in Middelburg

Als u op zoek bent naar een goed tuinontwerp in Middelburg kunnen we het ons voorstellen dat u benieuwd bent naar de kosten. Tuinen ontwerpen is een breed begrip. De prijs is afhankelijk van de grootte van de tuin, welke materialen er nodig zijn en hoeveel er precies moet gebeuren. Via het onderstaande formulier bieden we een gratis offerte, waarna we een prijsindicatie kunnen geven van het uiteindelijke ontwerp.

Resultaten

Hoe gaat tuin ontwerp in Middelburg precies in z’n werk?

Ook uw tuin moet een paradijs worden. Daarom gaan we niet zomaar ontwerpen, maar gaat er een uitgebreid proces aan vooraf. Hieronder leest u de vier stappen die we normaal gesproken toepassen als we een tuin gaan ontwerpen in Middelburg.

 1. Bij een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we uw wensen. Dit kan snel gepland worden via een videocall.
 2. Op basis van dit gesprek, en natuurlijk afgaande op foto’s en informatie over de tuin, gaan we een eerste tuinontwerp maken. We betrekken u zoveel mogelijk bij het ontwerp en tussentijds kunt u bijsturen waar nodig.
  Misschien heeft u voor we een ontwerp gaan bespreken eerst wat inspiratie nodig, of wilt u weten wat er allemaal mogelijk is met de expertise van Patrick Veenstra Tuinontwerp. Voorbeelden van onze tuin ontwerpen vindt u hieronder.
 3. Als het initiële 3D-ontwerp klaar is, laten we deze aan u zien. Ook kunnen we tegen deze tijd een indicatie geven van de prijs van het tuinontwerp. Nog niet alles naar wens? Dan gaan we lekker door met ontwerpen, totdat we uw droom tuinontwerp gerealiseerd hebben!
 4. Zo gauw we precies op één lijn zitten met het ontwerp, kan de tuin gerealiseerd worden. We hebben tegen deze tijd alle randzaken al geregeld, zodat we niet voor verrassingen komen te staan. Tijd om aan de slag te gaan!

Patrick Veenstra Tuinontwerp in Middelburg; samen komen we tot uw droomtuin

Is er iets nog niet duidelijk? Komen er vragen of twijfels boven over uw tuinontwerp? We helpen u graag aan wat meer zekerheid. Via het onderstaande formulier zijn we altijd bereikbaar voor informatie.

Wilt u direct persoonlijk contact? Dan kan dat natuurlijk ook!
Patrick Veenstra | +31 6 37 30 13 85

  Budget voor de aanleg van de tuin

  Tuinaanleg

  Hoe heeft u ons gevonden?