Patrick Veenstra Tuinontwerp is een jong ontwerpbureau. Ons ontwerpbureau is overtuigd van een goed stap-voor-stap geconcipieerd tuinontwerp, passend bij de wensen van de klant.

Dit resulteert in een optimalisatie van uw woon-en tuingenot en de uitstraling van uw woning. Evenwel werkt het positief op de waarde van uw woning en het aanzien van uw huis.

Kies daarom voor een vrijblijvende kennismaking om de wensen en mogelijkheden te bespreken en word verrast door de perspectieven!

Patrick Veenstra is een afgestudeerde engineer en is werkzaam waar er maar behoefte is aan een creatief ontwerp. Patrick heeft een passie voor ontwerpen en een kien oog voor ruimtelijke vormgeving.

Overtuigd van het feit dat de meeste tuinen nog tot volle potentie ingericht kunnen worden, gaat Patrick te werk. Dit alles met een praktisch en artistiek ontwerp wat hieraan ten grondslag ligt.

Dankzij zijn vriendelijke, rustige en zeer professionele aanpak, verbaast hij met ideeën en mogelijkheden voor uw tuin. Laat u dan ook verassen tijdens een vrijblijvende afspraak/kennismaking en doe inspiratie op!