Tuinontwerper in Rotterdam

Voor de realisatie van uw droomtuin!

Voor huiseigenaren kan een tuinontwerp laten maken in Rotterdam een uitstekend idee zijn. Naast dat een designer-tuin enorm prettig is om in te leven, kan een tuin van Patrick Veenstra Tuinontwerp nog veel  meer voordelen bieden. Omdat uw tuin niet alleen een extensie is van uw woning, maar ook de plek waar u magische momenten beleeft, verdient u een tuin die minstens net zo’n magisch ontwerp heeft – en zo’n tuinontwerp kunt u laten maken dankzij onze expertise.

Waarom een tuin laten ontwerpen in Rotterdam?

Welke voordelen zitten er zoal aan een professioneel tuinontwerp laten maken in Rotterdam? Een tuin ontwerpen in samenwerking met Patrick Veenstra Tuinontwerp biedt voordelen voor uw woningwaarde, uw leefplezier en neemt een hoop stress weg. Meer weten over de voordelen van een tuinontwerp in Rotterdam? We vertellen er hieronder alles over.

Uw droomtuin wordt werkelijkheid

Iedere Rotterdammer heeft wel een beeld bij zijn of haar perfecte tuin. Maar het ontwerpen van zo’n tuin is in de praktijk best pittig. Met onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij iedere tuin een make-over geven, die precies is wat u in gedachten heeft. We doen het tenslote niet alleen, maar samen met jullie – alleen zo krijgen we uw verwachtingen op één lijn met ons ontwerp.

Maak gebruik van de ruimte van uw tuin

Uit een klein tuin ontwerp kunnen we misschien nog meer meerwaarde bieden dan uit grotere tuin ontwerpen; wij weten namelijk precies hoe we uw tuin het beste kunnen indelen. Niet te opgepropt, maar zeker niet te ruim; zo haalt ons tuinontwerp het maximale uit alle beschikbare ruimte.

Een tuinontwerp in Rotterdam verhoogt de waarde van uw woning

Een woning met een door experts ontworpen tuin kent een aanzienlijk hogere verkoopwaarde. Dat betekent niet alleen winst als u ooit uw woning gaat verkopen; uw vermogen stijgt direct nadat de tuin is aangelegd. Een tuin laten ontwerpen kunt u dus zien als een investering in uw eigen vermogen.

Een professioneel tuinontwerp maakt het leven makkelijker

Trekt u in één van de vele Rotterdamse nieuwbouwwoningen, en moet er nog veel gebeuren aan de tuin? Voordat u echt lekker kunt wonen, wilt u een tuin die aan uw wensen voldoet. Met mijn uw eigen inbreng en natuurlijk mijn hoveniersexpertise, realiseren we samen uw droomtuin – zonder dat u alles zelf moet regelen.

De geheimen van jarenlange ervaring

Bij Patrick Veenstra Tuinontwerp weten we wat we doen. Een goed tuinontwerp draait om details, en vaak zien zelfs de slimste mensen – en hoveniers – bepaalde details over het hoofd. Voor een tuinhuisje is een WiFi versterker wel zo handig, en een overkapping moet natuurlijk wel van stevige, winddichte materialen gemaakt zijn. Valkuilen als deze zien we al aankomen voordat we het ontwerp op papier hebben, wat een hoop stress voorkomt tijdens het ontwerpen van uw tuin.

Het ontwerpen van een tuin bij Patrick Veenstra Tuinontwerp gebeurt met uiterste precisie. Papieren schetsen komen eerst, maar daar houdt het niet bij op – we maken een uitgebreid 3D model in superrealistische software. Zo krijgt u tijdens het proces een accuraat beeld van hoe uw tuin eruit gaat zien en kunt u tussendoor feedback geven.

De opbrengsten en kosten van een tuinarchitect in Rotterdam

Benieuwd naar de kosten van een goed tuinontwerp in Rotterdam? Tuinontwerp, evenals zonnepanelen of een nieuwe keuken, kunt u zien als een investering voor de lange termijn. Het kan enorm veel winst opleveren als u ooit uw woning weer gaat verkopen, en ook op korte termijn kunt u heerlijk leven in een prachtig ontworpen tuin. De prijs van een tuinarchitect in Rotterdam is afhankelijk van uw type woning en oppervlakte. Ook wat u precies in de tuin wilt hebben is hiervan op invloed. Door een gratis offerte aan te vragen kunnen we u het beste adviseren over de kosten van tuin ontwerp in Rotterdam!

Resultaten

Hoe werkt een tuinontwerp laten maken in Rotterdam?

Gelukkig is een tuinontwerp niet in een handomdraai klaar. Uw tuin verdient immers alle aandacht. Ons proces kent vier stappen:

 1. Bij een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we uw wensen. Dat kan snel gepland worden via een videocall.
 2. Op basis van dit gesprek, en afgaande op foto’s en informatie over de ruimte, kunt u bij mij een initeel tuinontwerp laten maken. U blijft altijd betrokken bij het ontwerp en tussentijds kunt u bijsturen waar nodig.
  Weet u nog niet precies hoe uw ideale tuin eruit moet komen te zien? In dat geval hebben we genoeg voorbeelden van tuinontwerp die de mogelijkheden laten zien. In ons portfolio staan voorbeelden van kleine tuinen ontwerp, waarbij we optimaal gebruik maken van de ruimte. Ook tuinontwerp voorbeelden van grotere tuinen kunt u vinden op onze portfolio pagina.
 3. Zo gauw het eerste 3D-ontwerp af is, delen we deze met u. Tegen deze tijd geven we tevens een indicatie van de tuinontwerp kosten. Is het ontwerp nog niet perfect? Dan gaan we lekker door met ontwerpen tot we uw droom tuinontwerp gerealiseerd hebben!
 4. Zo gauw we het eens zijn over uw tuinontwerp, kan het gerealiseerd worden. We hebben tegen deze tijd alle randzaken al geregeld, zodat we niet voor verrassingen komen te staan. Tijd om aan de slag te gaan!

Patrick Veenstra Tuinontwerp Rotterdam; de beste tuinarchitect om samen uw droomtuin tot werkelijkheid te maken!

Twijfels of vragen over wat we bij Patrick Veenstra Tuinontwerp voor u kunnen betekenen? Als ervaren tuinarchitect in Rotterdam helpen we graag om een oplossing te vinden. We helpen u altijd graag met het realiseren van uw droomtuin ontwerp.

Wilt u direct persoonlijk contact? Dan kan dat natuurlijk ook!
Patrick Veenstra | +31 6 37 30 13 85

  Budget voor de aanleg van de tuin

  Tuinaanleg

  Hoe heeft u ons gevonden?