Tuinontwerp laten maken in Rozendaal

Uw eigen droomtuin, waargemaakt

Rozendaal is een prachtige plaats, met veel vrijstaande woningen die een prachtig tuinontwerp verdienen. Bij Patrick Veenstra Tuinontwerp is dit onze specialiteit. Uw tuin laten ontwerpen in Rozendaal maakt het niet alleen enorm prettig wonen; ook voegt het veel waarde toe aan een woning. Benieuwd naar alle ins en outs van een tuinontwerper in Rozendaal? Dan bent u op de juiste plaats!

Waarom een tuin laten ontwerpen in Rozendaal?

Wat voor meerwaarde kunnen we precies bieden wat betreft een tuinontwerp in Rozendaal? Zoals hierboven al even werd genoemd, heeft een professionele tuinontwerper veel te bieden – misschien meer dan u zou denken. Hieronder vatten we samen waarom klanten zo graag samenwerken met Patrick Veenstra Tuinontwerp, en wat we ook voor u kunnen betekenen.

Rozendalers verdienen hun droomtuin

Als u in Rozendaal woont, is er aan smaak geen gebrek. U zult dus ook genoeg fantasieën hebben over hoe de perfecte tuin eruit ziet. Maar hoe die vervolgens gemaakt moet worden? Dat ligt een stuk ingewikkelder. Gelukkig hebben we bij Patrick Veenstra Tuinontwerp de expertise om al uw ideeën om te zetten naar realiteit. Een droomtuin ontwerpen we niet voor u, maar samen met u, zodat ècht alles precies naar wens is.

Alle ruimte wordt benut

De gemiddelde tuin in Rozendaal is vrij ruim opgezet. Genoeg ruimte voor allerlei leuke activiteiten dus! Met ons tuinontwerp zullen we iedere vierkante meter optimaal benutten. Met pracht en praal zoals een bloementuin, maar ook speelruimte voor kinderen, of een pergola voor in de zomer zorgen we dat u het maximale uit uw tuinontwerp in Rozendaal haalt!

Een tuinontwerp in Rozendaal verhoogt de woningwaarde

Een woning met een door experts ontworpen tuin kent een aanzienlijk hogere woningwaarde. Dat betekent dus winst als u ooit uw woning gaat verkopen, maar ook stijgt direct uw vermogen nadat de tuin is aangelegd. Een tuin laten ontwerpen kunt u dus zien als een investering in uw eigen vermogen.

Een professioneel tuinontwerp maakt een verhuizing of verbouwing minder stressvol

Ook in Rozendaal worden nog steeds veel nieuwe woningen gebouwd. Het kan zijn dat de tuin van het huis dat u gekocht heeft helemaal niet bevalt, of er überhaupt nog niets is aangelegd. Dat komt nog bovenop alle drukte die al tijdens een verhuizing of verbouwing komt kijken. Met een professioneel tuinontwerp denkt u alleen aan de leuke kant; creatief zijn over uw tuin. De praktische indeling regelen wij, zodat we uw stress verminderen.

De geheimen van jarenlange ervaring

Bij Patrick Veenstra Tuinontwerp is aan kennis en ervaring geen gebrek. Een goed tuinontwerp gaat om de kleinste details. Soms zien huiseigenaren en zelfs hoveniers die details over het hoofd. Om in een tuinhuisje te kunnen werken is vaak een WiFi repeater nodig, en een overkapping moet van stevige, winddichte materialen gemaakt zijn. Valkuilen als deze zien we dankzij ervaring en expertise al ver van tevoren aankomen, wat een hoop stress voorkomt tijdens het ontwerpen van uw tuin.

Het ontwerpen van een tuin bij Patrick Veenstra Tuinontwerp gebeurt met uiterste precisie. Het blijft niet bij simpele top-down schetsen op papier – we maken een uitgebreid 3D model in superrealistische software. Zo krijgt u tijdens het proces een accuraat beeld van hoe uw tuin eruit gaat zien en kunt u tussendoor bijsturen om de perfecte tuin te realiseren.

De opbrengsten en kosten van een tuinarchitect in Rozendaal

Wat kost een tuinontwerper in Rozendaal precies, en belangrijker: wat kan het u opleveren? Deze vraag krijgen we steeds vaker, zeker met de stijgende kosten van de afgelopen maanden. Net als zonnepanelen of een ander soort uitbreiding van uw woning voegt een tuinontwerper zoals Patrick Veenstra Tuinontwerp veel waarde toe aan uw woning. Door een professioneel tuinontwerp te laten maken, kunt u immers veel meer doen met de ruimte in de tuin, en ziet het er prachtig uit. Kortom; een tuinontwerp is een investering in uw eigen vermogen. De precieze kosten zijn sterk afhankelijk van het ontwerp, de ruimte, en wat de wensen van de klant precies zijn. Een gratis offerte is het antwoord op uw vragen – die kunt u hieronder aanvragen!

Resultaten

Hoe werkt een tuinontwerp laten maken in Rozendaal?

We maken uw tuin niet zomaar – er gaat een uitgebreid proces aan vooraf. Transparantie is hierbij erg belangrijk, net als een prettige samenwerking. Hieronder vertellen we welke stappen er vooraf gaan aan een tuinontwerp in Rozendaal.

 1. Bij een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we uw wensen. Dat kan snel gepland worden via een videocall.
 2. Op basis van dit gesprek, en afgaande op foto’s en informatie over de ruimte, kunt u bij mij een initeel tuinontwerp laten maken. U blijft altijd betrokken bij het ontwerp en tussentijds kunt u bijsturen waar nodig.
  Weinig inspiratie? U kunt altijd een kijkje nemen op onze portfolio pagina, waar we tientallen voorbeelden van grote tuin ontwerpen zoals die in Rozendaal, maar ook kleinere tuinonwerp voorbeelden laten zien. Natuurlijk zijn we altijd bereid om mee te denken over het ontwerp!
 3. Zo gauw het eerste 3D-ontwerp af is, delen we deze met u. Tegen deze tijd geven we tevens een indicatie van de tuinontwerp kosten. Is het ontwerp nog niet perfect? Dan gaan we lekker door met ontwerpen tot we uw droom tuinontwerp gerealiseerd hebben!
 4. Zo gauw we het eens zijn over uw tuinontwerp, kan het gerealiseerd worden. We hebben tegen deze tijd alle randzaken al geregeld, zodat we niet voor verrassingen komen te staan. Tijd om aan de slag te gaan!

Patrick Veenstra Tuinontwerp Rozendaal; de beste tuinarchitect om samen uw droomtuin tot werkelijkheid te maken!

Twijfels of vragen over wat we voor u kunnen betekenen? Als ervaren tuinarchitect in Rozendaal helpen we graag om een oplossing te vinden. We helpen u altijd graag met het realiseren van uw droomtuin ontwerp.

Wilt u direct persoonlijk contact? Dan kan dat natuurlijk ook!
Patrick Veenstra | +31 6 37 30 13 85

  Budget voor de aanleg van de tuin

  Tuinaanleg

  Hoe heeft u ons gevonden?