Tuinontwerp in Wassenaar

Maak van uw tuin een paradijs

Wassenaar kent een heleboel schitterende woningen, die een minstens even mooi tuinontwerp verdienen. Sinds jaren is Patrick Veenstra Tuinontwerp in Wassenaar actief. We hebben samen met andere bewoners al prachtige tuinen gemaakt, die de woningwaarde enorm versterkt en daarnaast het leven zo veel fijner maakt. Alles over een tuin laten ontwerpen in Wassenaar leest u op deze pagina.

Welke voordelen biedt een tuinontwerper in Wassenaar?

Wat voor meerwaarde biedt een tuinontwerper in Wassenaar eigenlijk? al eerder werd gezegd, heeft een professioneel tuinontwerp veel voordelen. Waarschijnlijk meer dan u zou denken. Hieronder vatten we samen waarom klanten zo graag samenwerken met Patrick Veenstra Tuinontwerp, en wat we ook voor u kunnen betekenen.

Echt Wassenaar; een prachtig ontworpen tuin!

Wassenaar staat bekent om riante woningen, en die horen gecomplementeerd te worden met een prachtige tuin. Waarschijnlijk weet u ongeveer hoe die tuin eruit moet komen te zien – en samen kunnen we hem het beste realiseren. Met de expertise van Patrick Veenstra Tuinontwerp ontwerpen we samen met jullie de ideale tuin.

Genieten van de ruimte

Tuinen in Wassenaar zijn doorgaans vrij ruim opgezet. Genoeg plek om toffe dingen te doen! Met ons tuinontwerp gaan we iedere vierkante meter van uw tuin optimaal benutten. Speelruimte voor kinderen, mooie bloementuinen, of een tuinhuisje; we zorgen dat u het maximale uit uw tuinontwerp in Wassenaar haalt!

We verhogen de waarde van uw tuin in Wassenaar

Een woning met een door Patrick Veenstra Tuinontwerp ontworpen tuin krijgt vanzelf een aanzienlijk hogere woningwaarde. Dikke winst dus als u ooit uw woning gaat verkopen, maar ook stijgt direct uw vermogen nadat de tuin is aangelegd. Een tuin laten ontwerpen kunt u dus zien als een investering in uw eigen vermogen.

Bij Patrick Veenstra Tuinontwerp maken we uw verhuizing of verbouwing relaxed

Ook in Wassenaar komen er veel nieuwe inwoners bij. Het kan zijn dat de tuin van het huis dat u gekocht heeft niet echt bevalt, of er überhaupt nog geen tuin is aangelegd. Dat voegt bij aan alle stress die al bij een verhuizing of verbouwing komt kijken. Met een professioneel tuinontwerp van Patrick Veenstra Tuinontwerp hoeft u alleen aan de leuke kant te denken; het ontwerpen van uw droomtuin. De praktische indeling doen wij.

De geheimen van onze expertise

Patrick Veenstra Tuinontwerp werkt al jaren aan tuinen en we kennen alle ins en outs. Een goed tuinontwerp gaat om de kleinste details. Huiseigenaren en zelfs hoveniers zien soms die details over het hoofd. Valkuilen zien we dankzij al onze ervaring en expertise al ver van tevoren aankomen, wat een hoop teleurstelling voorkomt tijdens het realiseren van uw droomtuin.

Het ontwerpen van een tuin bij Patrick Veenstra Tuinontwerp gebeurt met uiterste precisie. Het blijft bij ons niet bij simpele schetsen op papier – we maken een uitgebreid 3D model in superrealistische software. Zo krijgt u tijdens het proces een accuraat beeld van hoe uw tuin eruit gaat zien en kunt u tussendoor bijsturen om de perfecte tuin te realiseren.

De opbrengsten en kosten van een tuinontwerper in Wassenaar

Benieuwd naar de kosten van een tuinontwerp in Wassenaar? De tuinontwerp kosten verschillen enorm op basis van alle gegevens. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de grootte van uw tuin, wat u met de ruimte wilt doen en welke materialen ervoor nodig zijn. Voor een precieze offerte kunt u het beste contact met ons opnemen via onderstaand formulier. Wat we u wel vast kunnen vertellen, is dat een tuinontwerp een investering is. De waarde van uw woning stijgt enorm na het aanleggen, net als uw vermogen.

Resultaten

Hoe werkt een tuinontwerp laten maken in Wassenaar?

We maken uw tuin niet zomaar – er gaat een uitgebreid proces aan vooraf. Transparantie is hierbij erg belangrijk, net als een prettige samenwerking. Hieronder vertellen we welke stappen er vooraf gaan aan een tuinontwerp in Wassenaar.

 1. Bij een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we uw wensen. Dat kan snel gepland worden via een videocall.
 2. Op basis van dit gesprek, en afgaande op foto’s en informatie over de ruimte, kunt u bij mij een initeel tuinontwerp laten maken. U blijft altijd betrokken bij het ontwerp en tussentijds kunt u bijsturen waar nodig.
  Weinig inspiratie? U kunt altijd een kijkje nemen op onze portfolio pagina, waar we tientallen voorbeelden van grote tuin ontwerpen zoals die in Wassenaar, maar ook kleinere tuinonwerp voorbeelden laten zien. Natuurlijk zijn we altijd bereid om mee te denken over het ontwerp!
 3. Zo gauw het eerste 3D-ontwerp af is, delen we deze met u. Tegen deze tijd geven we tevens een indicatie van de tuinontwerp kosten. Is het ontwerp nog niet perfect? Dan gaan we lekker door met ontwerpen tot we uw droom tuinontwerp gerealiseerd hebben!
 4. Zo gauw we het eens zijn over uw tuinontwerp, kan het gerealiseerd worden. We hebben tegen deze tijd alle randzaken al geregeld, zodat we niet voor verrassingen komen te staan. Tijd om aan de slag te gaan!

Patrick Veenstra Tuinontwerp Wassenaar; de beste tuinarchitect om samen uw droomtuin tot werkelijkheid te maken!

Twijfels of vragen over wat we voor u kunnen betekenen? Als ervaren tuinarchitect in Wassenaar helpen we graag om een oplossing te vinden. We helpen u altijd graag met het realiseren van uw droomtuin ontwerp.

Wilt u direct persoonlijk contact? Dan kan dat natuurlijk ook!
Patrick Veenstra | +31 6 37 30 13 85

  Budget voor de aanleg van de tuin

  Tuinaanleg

  Hoe heeft u ons gevonden?